Boxspring aanbiedingen bij VT Wonen

Je kent vast veel mensen die een boxspring bed hebben, maar wat is het verschil eigenlijk met een gewoon bed? Een gewoon bed is opgebouwd uit een ombouw met daarin een lattenbodem en een matras. Bij een boxspring bed is dit net even anders. Een boxspring biedt veel meer comfort dan een gewoon bed. Een boxspring is opgebouwd uit verschillende lagen en zou eigenlijk boxspring combinatie moeten worden genoemd. Een boxspring combinatie bestaat uit een boxspring (de onderkant), een matras, eventueel een topper en een hoofd- en voetbord.

De boxspring bedden bij VT Wonen zijn er in veel verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Eén ding weet je zeker als je een boxspring bij VT Wonen koopt: je hebt een heel mooi bed met een super kwaliteit. De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en van verschillende merken. VT Wonen heeft over het algemeen exclusievere producten met een goede prijs- kwaliteit verhouding. Regelmatig zijn er boxspring aanbiedingen bij VT Wonen, waardoor het een stuk aantrekkelijker wordt om een boxspring te kopen. De boxspring combinaties bij VT Wonen zijn soepel en zacht, bieden veel comfort en hebben een goede ventilatie dat de hygiëne bevordert. En een pluspunt.. VT Wonen heeft regelmatig goede boxspring aanbiedingen!

Waar moet je op letten als je een boxspring combinatie koopt?

Ondersteuning

De ondersteuning van een boxspring is een essentieel onderdeel van je bed. De perfecte ligging in bed is op de rug. Wanneer je op je rug slaapt komt je wervelkolom in een S-vorm te liggen. Bij de ondersteuning is het belangrijk om te letten dat de schouders, heupen en voeten allemaal een ander soort ondersteuning nodig hebben. Met de jaren neemt de ondersteuning van het matras af. De gemiddelde levensduur van een matras is 10 jaar.

Ventilatie

Ventilatie is een belangrijk onderdeel als het om je bed gaat. Gemiddeld verlies je 300 ml vocht per nacht. Dit wordt opgevangen door je matras. Het is dus belangrijk dat de ventilatie goed is, omdat er anders schimmels en bacteriën kunnen groeien in je bed.

Uitstraling

Naast comfort en hygiëne is het natuurlijk ook belangrijk dat je boxspring mooi is en bij je interieur past. Hiervoor ben je bij VT Wonen zeker aan het juiste adres!

boxspring aanbiedingen - sfeerbeeld

Prijs-kwaliteit verhouding

Een boxspring is niet een aankoop die je elke dag doet. Daarom is het erg belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding. Voor de prijs kun je kijken naar de boxspring aanbiedingen!

Het assortiment van VT Wonen

Naast de boxsprings hebben ze bij VT Wonen nog veel meer spullen in het assortiment. VT Wonen heeft de laatste trends in huis, en voor iedere inrichting weten zij wat er goed bij past. Op het gebied van slaapkamers heeft VT Wonen verschillende soorten bedden, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens, matrassen, nachtkastjes, en nog veel meer. Maak jouw droomkamer met de spullen die helemaal in zijn op dit moment.

Retourneren bij VT Wonen

Hoewel VT Wonen er alles aan doet om jouw gekochte producten veilig af te leveren, kan het voorkomen dat er een bestelling beschadigd is of dat je niet helemaal tevreden bent over de bestelling. In een van deze gevallen kun je de bestelling altijd retour zenden. Door gebruik te maken van de retourstikker die in de meeste gevallen op de pakbon zit, kun je jouw gekochte product retour sturen. VT Wonen streeft ernaar om binnen uiterlijk 14 dagen het geld terug te betalen.

Inspiratie opdoen bij VT Wonen

Om inspiratie op te doen van de meest nieuwe trends kun je altijd rondkijken in een van de winkels. Ook online kun je het een en ander bekijken. Naast de producten is er op de website een hele pagina ingericht voor inspiratie. Hier staan super leuke blogs met informatie, maar ook met Do It Yourself dingen, waardoor je zelf lekker kunt knutselen voor in huis. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief voor extra inspiratie. Ook krijg je 10 euro winkel tegoed als welkomstcadeau. Dit shoptegoed is wel pas te gebruiken bij een aankoop van minimaal 50 euro.

Garantie op je aankoop

Je hebt sowieso garantie op het feit dat elk geleverd artikel voldoet aan de normale eisen die je van de producten kunt verwachten. Als dit niet het geval is, neem dan contact op zodat er een passende oplossing gevonden kan worden. De garantie loopt via de leveranciers en niet via VT Wonen zelf. Wel kan er bemiddeld worden. Garantie is niet geldig als de beschadiging is ontstaan door opzet of als er veranderingen aan het product zijn gedaan. Ook normale slijtage valt niet onder de garantieregeling.

Tijdschrift voor nog meer inspiratie

Het VT Wonen Magazine is een populair blad op het gebied van wonen en inrichtingen. Je kunt kiezen voor korting of voor een cadeau bij het abonnement. Het gaat om zeven nummers en je krijgt een cadeaubon ter waarde van 25 euro om bij VT Wonen te besteden. Je kunt de inspiratie die je opdoet dus direct verzilveren! Je kunt er ook voor kiezen om dit geweldige blad cadeau te doen aan iemand. Wij weten zeker dat degene die dit cadeau ontvangt er super blij mee zal zijn!