Boxspring aanbiedingen bij Leen Bakker

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 8 uur en 12 minuten slapen? Juist omdat je zo lang slaapt is het belangrijk dat je een goed matras hebt om rugklachten te voorkomen. Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat een goed matras ongeveer 10 jaar meegaan totdat deze toe is aan vervanging. Door de jaren heen wordt een matras niet alleen slechter, maar ook minder hygiënisch. Dit komt omdat je elke week ongeveer 3 liter zweet in je slaap verliest. Dit komt erop neer dat je matras na 10 jaar 1800 liter zweet heeft opgevangen! Het is dus van groot belang dat je een goede matrasbeschermer over je nieuwe boxspring doet.

boxspring aanbiedingen - sfeerbeeld

Leuk wonen is niet meteen duur!

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Bij Leen Bakker zijn er altijd wel leuke boxspring aanbiedingen te vinden. De designs zijn helemaal gericht op het comfort en design in je slaapkamer. Van een romantische boxspring tot een stoere boxspring, Leen Bakker heeft het allemaal. Naast persoonlijk advies in de winkel door beddenexperts bieden ze ook de mogelijkheid om je boxspring online te bestellen. Deze zal dan binnen een korte tijd thuis afgeleverd worden. De boxspring aanbiedingen bij Leen Bakker kunnen soms wel oplopen tot 25! Naast alleen de bedden heeft Leen bakker ook betaalbare bedlinnen, dekbedden en kussens. In 1928 is de vader van Leen Bakker, Cornelis Bakker een garen en stoffenwinkel. Na 89 jaar is deze kwaliteit nog steeds te ervaren voor een leuke prijs!

Wekelijkse nieuwe aanbiedingen

Bij Leen Bakker zijn er wekelijks nieuwe boxspring aanbiedingen. Let bij de aanschaf niet alleen op het uiterlijk en de boxspring, maar ook op de accessoires en hygiëne. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor huisstofmijt? Vermijd dan boxspring bedden met een stoffen bekleding en kijk altijd voor een goede matrasbeschermer om optimaal hygiënisch te kunnen slapen. Een goede oplossing is een leren boxspring.

100 dagen proefslapen met Dormeo

De Matrassen van Dormeo die bij Leen Bakker verkrijgbaar zijn, kun je 100 dagen proefslapen. Deze garantie wordt aangeboden omdat je niet in een nacht kunt bepalen of een matras lekker slaapt. Lekker slapen hangt af van heel veel factoren. Als jij na een dag lang werken op welke matras dan ook gaat liggen, zul je al snel tot de conclusie komen dat iedere matras lekker ligt. Het is mogelijk om de matras eenmalig te ruilen met een andere matras uit de Dormeo collectie. Het is ook mogelijk om de matras om te ruilen met een matras van het Leen Bakker assortiment.

Retourneren bij Leen Bakker

Spullen die je in de winkel en online koopt kun je in de betreffende winkel weer terugbrengen. Ook is het mogelijk om te retourneren via de post. Voor zware artikelen kun je gebruik maken van de ophaaldienst. Let op. op Beddengoed, zoals hoofdkussens, matrassen, toppers, dekhoezen en dekbedden kunnen niet geretourneerd of geruild worden in verband met hygiëne en gezondheidsbescherming. Zodra de verpakking is geopend heb je geen bedenktijd meer.

Garantie op matrassen en boxsprings

Leen Bakker doet er alles aan om je klacht op te lossen. Mocht een product niet goed functioneren, dan zit er standaard twee jaar garantie op. De garantie op boxsprings en matrassen varieert standaard tussen de 3 en 10 jaar. Dit gaat om een aflopende garantieregeling. De eerste twee jaar heb je volledige garantie, maar vanaf het derde jaar tot het 10e jaar dien je steeds een grotere aanbetaling te doen. Afhankelijk van de garantieperiode verschilt de bijbetaling.

Onder de garantie vallen verschillende onderdelen van de matrassen en boxsprings. Voorbeelden hiervan zijn veren in een matras of boxspring. Ook de materialen polyether, goudschuim, traagschuim en gelfoamvulling in matrassen valt onder de garantie.

Kortingscodes bij Leen Bakker

Er zijn regelmatig Kortingscodes in omloop voor Leen Bakker. Hier gelden speciale regels voor, dus houdt de actievoorwaarden goed in de gaten. Ook zijn er zo nu en dan leuke witacties waarmee je leuke prijzen bij Leen Bakker kunt winnen. Een kortingscode kun je gebruiken voor een extra korting op je aankoop. Ook kun je kans maken op 200 euro winkeltegoed als je je voor de nieuwsbrief aanmeldt. De kortingscodes zijn meestal ook te gebruiken op boxspring aanbiedingen Leen Bakker.

Boxspring aanbiedingen Leen Bakker

De aanbiedingen op een boxspring bij Leen Bakker kunnen verschillende dingen inhouden. Zo kan er korting zijn op aanschaf van het product, maar het kan ook voorkomen dat je extra producten gratis krijgt bij het kopen van je nieuwe Boxspring. Kortom, er zijn vaak leuke aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Zo betaal je nooit meer teveel voor je nieuwe boxspring.

De Leen Bakker Cadeaukaart

Wist je al de je ook een Cadeaukaart kunt kopen? Je kunt hier een bedrag op zetten van tussen de vijf en vijfhonderd euro. Je kunt deze kaart gebruiken bij iedere vestiging van Leen Bakker, maar ook in de webshop. De kaart is vijf jaar geldig en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. Het is wel mogelijk om het tegoed in een keer of in delen te gebruiken.