Boxspring aanbiedingen bij Jysk

Eén derde van ons leven besteden we aan slapen en brengen we dus in onze slaapkamer door. Het is dus erg belangrijk dat je slaapkamer vertrouwd en comfortabel aanvoelt. Je bed is het middelpunt van de slaapkamer, dus het is belangrijk dat deze van goede kwaliteit is en bij het interieur past. Waar moet je naast het uiterlijk op letten als je een boxspring combinatie aanschaft? En waarom zou je een boxspring aanschaffen in plaats van een normaal bed? Jysk helpt je bij al je boxspring vragen. En het voordeel? Ze hebben regelmatig boxspring aanbiedingen!

boxspring aanbiedingen - sfeerbeeld

Een aantal onderdelen zijn essentieel bij het aanschaffen van een boxspring. Het eerste waar je naar moet kijken is het formaat. Voor de lengte van een boxspring is het belangrijk dat je boxspring 20 centimeter langer is dan dat je zelf bent. Het tweede onderdeel is de bedbodem. Voor wat voor frame ga je? Dit is vooral belangrijk in combinatie met je matras. Als je een goede boxspring bodem aanschaft met een matras van minder kwaliteit, heeft de boxspring zelf geen invloed. Er zijn veel verschillende soorten matrassen; koud schuimmatrassen, futon, traag schuim matrassen en waterbedden. Wil je weten waar je matras aan moet voldoen? Kijk dan hier want daar staat een ‘checklist’.

Als je een mooie boxspring wilt ben je bij Jysk aan het juiste adres. Ze hebben boxspring bedden in diverse uitvoeringen en voor elke prijsklasse. En een heel groot pluspunt van Jysk: je kunt je boxspring testen!

JYSK geeft om productkwaliteit en productveiligheid

In samenwerking met externe partners test Jysk haar producten op duurzaamheid en veiligheid. Op deze manier kan de kwaliteit van de producten gewaarborgd worden en weet je zeker dat je een kwalitatief product van Jysk in huis haalt.

Hoe denken klanten over het assortiment van Jysk?

In totaal heeft Jysk meer dan 150.000 beoordelingen gekregen op haar producten assortiment en klanten gaven een gemiddelde score van 4,5/5. Dat is dus erg hoog! De score is gebaseerd op de gemiddelde score van alle beoordelingen op de website. Deze stemmen zijn afkomstig uit alle landen die onderdeel zijn van JYSK Nordic.

De beloftes aan klanten van JYSK

Geweldige aanbiedingen
De eerste belofte is dat je geweldige aanbiedingen krijgt bij Jysk. Niet alleen op je nieuwe Boxspring, maar ook op andere producten voor in je slaapkamer of andere kamers in huis. Aanbiedingen kunnen hoog oplopen.

Betrouwbare kwaliteit
Zoals je van een Scandinavisch bedrijf mag verwachten is de kwaliteit die je krijgt betrouwbaar. Jysk streeft er naar om de beste kwaliteit voor een geweldige prijs te leveren.

Winkelgemak
Zowel in de fysieke winkels als in de online winkelomgeving, krijg je enorm veel winkelgemak. De website is erg overzichtelijk, en de beoordelingen van klanten zorgen ervoor dat jij niet de verkeerde keuze maakt.

Deskundige service
Jysk wil dat jij de juiste keuze maakt en zorgt er daarom voor dat jij deskundig advies krijgt. Waar je ook naar op zoek bent, de klantenservice gaat ver om jou te helpen bij je zoektocht!

Jysk als hofleverancier voor de Deense koninklijke familie

Wist je dat de Deense koninklijke familie al jaren lang trouwe klant is bij Jysk? De oprichter Lars Larsen kreeg zelfs het Deense Ridderkruis vanwege zijn inspanningen in de Deense zakenwereld.

Garantie

Op alle artikelen zit vanaf de dag van ontvangst gedurende twee jaar het recht op garantie. Als je bij aankoop van je product merkt dat er een mankement is, dan krijg je een nieuw artikel. Dit moet je wel zelf binnen een redelijke termijn bekend maken. Ook Jysk is lid van het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Omdat Jysk daar lid van is, ontvangen klanten een aantal gunstige voordelen bij het aankopen van producten bij JYSK.

Als je een product retourneert krijg je in de winkels het aankoopbedrag direct terug. Als je online hebt gekocht, dan krijg je het geld op je bankrekening gestort. Super gemakkelijk dus!

Prijsgarantie

Mocht het voorkomen dat je een product hebt gekocht bij Jysk, maar dat het de week erna net in de aanbieding is, wees dan niet getreurd. Je krijgt namelijk als dit het geval is een tegoedon met het verschil van de prijs. Deze prijsgarantie is geldig tot 30 dagen na de aankoop. Je moet dan wel de bon van het artikel meenemen naar de winkel. De zeiszoensartikelen zoals kerstartikelen en tuinmeubelen vallen niet onder deze prijsgarantie. Ook de showmodellen en uitlopende artikelen zijn uitgesloten van de prijsgarantie.

Jysk helpt je met je inspiratie

Wist je dat Jysk een heleboel leuke blogs schrijft over de laatste interieur trends en inrichtingen voor in je huis? En het leuke is, is dat alles was ze schrijven ook verkrijgbaar is bij Jysk. Of je nu je kantoor, woonkamer, badkamer, of tuin aan wilt kleden, overal zijn tips voor! Ga je verbouwen of verhuizen, neem dan zeker even een kijkje bij de al deze goede tips op het gebeid van wonen! Wist je dat Jysk naast de boxsprings en andere meubilair ook raambekleding verkoopt? Je kunt je overigens ook aanmelden voor de nieuwsbrief om kans te maken op een cadeaukaart van 50 euro!