Boxspring aanbiedingen bij Beter Bed

Voor boxspring aanbiedingen bij Beter Bed geldt: Retteketet naar Beter Bed! De naam zegt het al, een beter bed! Door de jaren lange service van Beter Bed kun je niet anders verwachten dan dat je hier goed terecht kunt voor een bed. Bij Beter Bed bieden ze naast persoonlijk advies in de winkel ook persoonlijk advies online aan. Met behulp van de advieswijzers kom je in een mum van tijd uit bij het bed wat bij je past! In het online advies wordt er onder andere rekening gehouden met je budget, lengte, gewicht en op welk formaat je de boxspring wilt hebben. Naast de goede service en adviezen heeft Beter Bed regelmatig boxspring aanbiedingen. Bij boxspring-aanbiedingen.nl houden wij alle boxspring aanbiedingen in de gaten zodat je er nooit een hoeft te missen!

boxspring aanbiedingen - sfeerbeeld
boxspring aanbiedingen – sfeerbeeld

Nog niet helemaal zeker of je een boxspring bed bij Beter Bed wilt kopen? Naast dat een boxspring erg comfortabel is en er regelmatig boxspring aanbiedingen zijn, zijn er ook nog veel voordelen andere voordelen aan een boxspring bed! Door de unieke Beter Bed service weet je zeker dat je de juiste keuze maakt welke boxspring het beste bij jou past.

Comfort, hygiëne en levensduur

Een van de voordelen van een boxspring combinatie is het comfort. De combinatie tussen de bedbodem (de boxspring) en het matras zorgen voor een goede ondersteuning van de boven- en onderrug en geven daarom veel comfort. Voor elke persoon heeft ligcomfort een andere betekenis. Daarom is het een voordeel dat je je boxspring kunt personaliseren met een topper om jezelf te wanen in een heerlijk bed. Naast het comfort bieden boxspring bedden het voordeel dat er door de verenconstructie een open ruimte ontstaat. Deze open ruimte zorgt voor een goede ventilatie en zorgt ervoor dat een boxspring langer meegaat en hygiënischer is dan een normaal bed.

Welke merken kun je bij deze winkel kopen?

Beter Bed heeft een ruim assortiment aan bedden, matrassen en andere slaapkamer meubelen. De meest bekende merken uit het assortiment zijn Karlsson, MioDormio, M Line, Comfort Collectie, Beter Bed Basic, Beter Bed Select, Alpine Plus, Flexworld, Silvana en Texeler. Daarnaast zijn er nog enorm veel topmerken voor beddengoed te krijgen! Wist je dat je zelf een boxspring samen kunt stellen? Kies tussen strak of klassiek, Chic zwart of een specifieke kleur, alles is mogelijk!

De zeven grote geruststellingen van Beter Bed

Meer dan 1000 winkels in Europa
Wist je dat Beter Bed meer dan duizend winkels in Europa heeft? Om deze reden kan Beter Bed groot inkopen en daarom de beste aanbiedingen geven op bedden en slaapkamer artikelen. Super handig dus.

100 dagen uitprobeergarantie op matrassen
Beter Bed heeft matrassen van het merk M Line. Deze matrassen kunnen honderd dagen uitgeprobeerd worden en vervolgens nog omgeruild worden. De reden hiervoor is dat je pas zeker weet of je matras lekker ligt als je hem op verschillende momenten geprobeerd hebt. Als je moe bent na een dag hard werken, ligt namelijk elk matras lekker.

Deskundig advies en een uitstekende service
Wist je dat Beter Bed al meer dan 30 jaar deskundige advies geeft over bedden, matrassen en andere slaapkamerartikelen? Medewerkers worden telkens getraind met up to date informatie over verschillende artikelen, merken en producten zodat je een uitstekend advies krijgt. Je wordt begeleid in het keuzeproces en zelfs na de aankoop staat Beter Bed altijd klaar voor jou!

Een klanttevredenheid van meer dan 95%
Beter Bed belt regelmatig klanten na of ze tevreden zijn met de service en hun aankoop. Meer dan 95% van deze mensen geeft aan tevreden te zijn. De klanten die worden gebeld hebben een aanschaf gedaan van meer dan 250 euro.

Gratis levering en montage
Bij alle aankopen die hoger zijn dan 20 euro worden de artikelen gratis thuisbezorgd en ook gratis gemonteerd door de chauffeurs van Beter Bed. De kleinere pakketen worden via PostNL thuisgestuurd. Dit gebeurt gratis.

Tot 10 jaar extra garantie op je aankoop
De standaard garantie is 2 jaar volgens de CBW-erkende garantie. Beter Bed gaat nog verder en geeft op een ruime selectie van producten zelfs 10 jaar garantie en zelfs 25 jaar garantie op framebreuk en draadbreuk in pocketveermatrassen en boxsprings. Beter Bed gelooft in de kwaliteit van haar producten en om die reden geeft Beter Bed zo’n lange garantie.

Niet goed, geld terug garantie
Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankoop. Beter Bed zoekt altijd naar een passende oplossing, maar mocht je dit toch geen goede oplossing vinden, dan kun je altijd je geld terugvragen. De klant is immers koning en het gaat erom dat jij tevreden bent met je aankoop!

Hoe denken klanten over Beter Bed?

Mensen zijn echt super tevreden over Beter Bed. Uit 4088 beoordelingen scoort Beter Bed maar liefst een 9.4 van de 10 die ze kunnen scoren. Kortom, bij Beter Bed krijg jij super goed advies en voel je je welkom in de winkels. Daarnaast worden afspraken nagekomen en weet je zeker dat je met je juiste voet uit bed kan stappen.