3 soorten bedden en de voor- en nadelen ervan

0
600

Bedden worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in formaat tussen een 1- en 2-persoonsbed. In dit artikel zetten we drie verschillende soorten bedden op een rijtje, in combinatie met hun voor- en nadelen. Voor welk van deze bedden kies jij, om te genieten van je welverdiende nachtrust?

#1: een hoogslaper om ruimte te besparen

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een hoogslaper. Het voordeel van een hoogslaper is de ruimte, die onder het bed vrij blijft. Deze ruimte kun je gebruiken voor een bureau, een bank, enzovoorts. Zowel in een kinderkamer, als bijvoorbeeld in een studentenkamer wordt een hoogslaper zeer geregeld gebruikt om ruimte te besparen.

#2: kies voor een standaardmodel 2-persoonsbed

Om iedere nacht te kunnen genieten van voldoende ruimte, kan een standaardmodel 2-persoonsbed interessant zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Auping Auronde! Dit bed biedt je een grote mate van comfort en is daarbij van een bijzonder hoge kwaliteit. In het bijzonder wanneer je het bed combineert met een matras van Auping. Een goed bed is immers niets zonder een goed matras! Laat je vooraf informeren over de verschillende soorten matrassen die worden aangeboden.

#3: meer comfort met een boxspring in huis

Een derde mogelijkheid die je hebt, is het gebruik van een boxspring in de slaapkamer van je woning. Met een boxspring lig je vaak hoger dan bij een standaardmodel 2-persoonsbed. Dit maakt het met name voor ouderen makkelijker om in en uit hun bed te komen. Daarbij worden deze modellen vaak aangeboden met de mogelijkheid, om de rugsteun omhoog te laten komen. Zo kun je ook vanuit bed naar je favoriete televisieprogramma’s kijken!

Het bestellen van een bed doe je tegenwoordig heel eenvoudig online! Hier is het aanbod doorgaans groter dan in een fysieke beddenwinkel.