Home Blog

De lekkerste hotelbedden

0

Wanneer je voor heerlijk overnachten in een hotel kiest, dan is natuurlijk direct duidelijk welke zaken belangrijk zijn. Het comfort en de luxe moeten goed op orde zijn. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je er zeker van wilt zijn dat je op lekkere bedden kan slapen. Daarom is het ook belangrijk om enig onderzoek te doen naar wat de mogelijkheden allemaal zijn. Aan de hand daarvan kan je dan gemakkelijk bepalen wat de beste hotelbedden zijn om voor te gaan. Dit hoeft gelukkig niet heel lastig zijn. De volgende zaken kan je als referentie aanhouden voor goede keuzes.

Niet anders dan thuis

Het is niet heel lastig om te bepalen wat voor jou de lekkerste hotelbedden zijn. Bij voorkeur wil je dan dat die niet heel erg verschillen van thuis. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat de boxspring altijd een goede keuze is. Er zijn gelukkig voldoende hotels te vinden waar deze bedden ook worden gebruikt. Waardoor het dus ook een flink stuk comfortabeler wordt. Het is weliswaar een ander bed, maar het voelt toch als thuis. Dan is het dus ook wel heel aantrekkelijk om erop te slapen. Het zal je het gevoel van comfort geven dat je nodig hebt.

Meer dan alleen het bed

Het is natuurlijk belangrijk dat alles goed op orde is om lekker te kunnen slapen. Dat betekent dus dat je naar meer kijkt dan het bed alleen. Zo moeten er bijvoorbeeld ook goede kussens zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat de matrassen op orde zijn. Dit is misschien nog wel belangrijker dan de vorm van het bed. Alleen al omdat je op die manier voor meer comfort en steun kan zorgen. Het is wel heel fijn om daar dus voor te kunnen kiezen wanneer je een hotel boekt om lekker in te kunnen slapen.

De verschillende hotels uitproberen

De beste manier om te ontdekken welke hotels de lekkerste bedden hebben, is natuurlijk door er gewoon naartoe te gaan. Op Overnachting.nl kan je eindeloos veel hotels vinden waar je met veel plezier in kan verblijven. Waardoor je dus ook gemakkelijk de keuze kan maken voor de plekken waar je de hoogste mate van comfort mag verwachten. Het is wel heel fijn om gewoon lekker in Nederland te kunnen blijven en een fijne overnachting te hebben. Eens lekker kunnen uitslapen is natuurlijk altijd fijn. Alleen al om die reden is het boeken van hotels met lekkere bedden aantrekkelijk.

Zo zorg je voor betere nachtrust

0

Slaap is belangrijk voor de gezondheid. Wanneer je goed slaapt, dan komen lichaam en geest tot rust. Waardoor je dus ook veel beter in je vel komt te zitten. Wil je genieten van een betere nachtrust? Dan is het belangrijk om te zorgen dat je slaapkamer goed op orde is. Zo moet je zorgen dat het bed waarop je slaapt de juiste mate van steun biedt. Soms is alleen je matras daarvoor niet alleen voldoende. Dan kan een Emma Diamond Topper een goed extra hulpmiddel zijn. Daarmee verzorg je net wat meer hardheid op bed.

De juiste combinatie maken

Het is vooral ook belangrijk om de juist combinatie te maken. Je zoekt de balans tussen comfort en steun wanneer je goed wilt slapen in dat opzicht is het dus ook slim om je topper te combineren met een Emma matras. Juist ook omdat dit goed bij elkaar past en je er op die manier zeker van kan zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Je kan dan zelf goed bepalen hoe hard of zacht jouw bed is. Het is wel heel fijn om te merken hoeveel beter uitgerust je raakt van het juiste type matras.

Andere elementen verzorgen

Er komt natuurlijk nog veel meer kijken bij een goede nachtrust. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om een goed kussen en een goed dekbed uit te zoeken. Dit moet warm, maar niet te warm zijn. Zoals je er ook zeker van wilt zijn dat het goed ventileert en vocht kan opnemen. Daarnaast is het ook belangrijk om je slaapkamer goed in te richten. Zo is het slim om te zorgen dat het er altijd lekker donker is. Ook is het fijn wanneer je geluid buiten kan houden. Dit draagt er allemaal aan bij dat je veel beter zal gaan slapen.

Tips voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor onze gezondheid en ons welzijn. Een slechte nachtrust kan namelijk leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid en een vermindering van het geheugen, intelligentie, taal en concentratie. Naast een goed matras en eventueel een topper zijn er nog andere tips die zorgen voor een betere nachtrust:

 

  • Zorg voor een ontspannen slaapomgeving. Maak gebruik van verduisteringsgordijnen, een aangename temperatuur en een rustige slaapkamer.
  • Beperk het gebruik van elektronica. Zorg ervoor dat je ruim op tijd voor het slapen geen gebruik maakt van een telefoon, laptop of tv. Het blauwe licht zorgt er namelijk voor dat het slaaphormoon melatonine wordt belemmerd.
  • Vermijd cafeïne en alcohol. Het drinken van cafeïne- en alcoholische dranken zorgt er juist voor dat je wakker blijft. Beperk daarom het gebruik.
  • Ontspan voor het slapengaan. Lees bijvoorbeeld een boek, luister naar rustgevende muziek, mediteer of ga in een warm bad. Dit soort activiteiten helpen om je lichaam en geest te ontspannen en te kalmeren.

 

Door deze tips toe te passen, kun je je nachtrust verbeteren en je gezondheid en welzijn bevorderen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?

0

Een boxspring kopen kan een grote investering zijn, maar een goede nachtrust is van cruciaal belang voor onze gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je een boxspring koopt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een product koopt dat aan al je wensen voldoet. Laat die welverdiende nachtrust maar komen!

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een boxspring. Ten eerste is het belangrijk om te overwegen wat voor een soort boxspring het beste bij je past. Er zijn verschillende soorten boxsprings op de markt, zoals pocketvering boxsprings, traagschuim boxsprings en lattenbodem boxsprings. Elke soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen die beter aansluiten bij bepaalde slapers. Bijvoorbeeld, een pocketvering boxspring kan goed zijn voor mensen die op zoek zijn naar extra ondersteuning, terwijl een lattenbodem boxspring goed kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar meer ventilatie.

Ten tweede is het belangrijk om te overwegen wat voor een soort matras je wilt. Er zijn verschillende soorten matrassen op de markt, zoals matrassen met binnenvering, pocketvering en traagschuim. Net zoals bij boxsprings, heeft elk soort matras zijn eigen unieke eigenschappen en kan het beter geschikt zijn voor bepaalde slapers.

Ten derde is het belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte je hebt in je slaapkamer en hoe groot je boxspring kan zijn. Er zijn boxsprings in verschillende maten beschikbaar, van een enkel boxspring tot een kingsize boxspring. Het is belangrijk om te kiezen voor een boxspring die past bij de grootte van je slaapkamer en die de ruimte biedt om comfortabel te slapen.

Ten slotte is het belangrijk om te overwegen welke stijl bij jou past. Er zijn boxsprings beschikbaar in verschillende stijlen, van modern tot traditioneel. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een boxspring die past bij de rest van je slaapkamer inrichting.

De voordelen van een boxspring:

  1. Comfort: Een boxspring is vaak comfortabeler dan een traditioneel bed omdat de veren in de box een stevige, maar toch comfortabele ondersteuning bieden.
  2. Longerende werking: De veren in een boxspring werken samen om het gewicht van het lichaam te verdelen, wat kan helpen om drukpunten te verminderen en rugpijn te voorkomen.
  3. Mooi design: Boxsprings zijn vaak verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat ze makkelijk kunnen worden afgestemd op het interieur van de slaapkamer.
  4. Geen afzonderlijke matras en lattenbodem nodig: Een boxspring bestaat uit een frame met veren en een afzonderlijke matras, wat betekent dat je geen afzonderlijke lattenbodem nodig hebt. Dit kan handig zijn als je weinig opbergruimte hebt.
  5. Gemakkelijk te verplaatsen: Omdat een boxspring is opgebouwd uit afzonderlijke onderdelen, is het gemakkelijker te verplaatsen dan een traditioneel bed.
  6. Duurzaamheid: Boxsprings zijn vaak steviger en duurzamer dan traditionele bedden, omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Een boxspring kopen in Amsterdam

Jouw nieuwe boxspring kopen in Amsterdam? Kom winkelen in dé grootste slaapkamer van Nederland, namelijk de winkel van Goodnight Slaapkamers. Zij hebben alles in huis om jou een perfecte nachtrust te bezorgen. De deskundige slaapadviseurs staan met vol vreugde, expertise en kennis speciaal voor jou klaar, om je te helpen bij de keuze voor jouw ideale bed, boxspring of matras. Goed slapen begint met goed advies bij Goodnight Slaapkamers.

De beste boxspring aanbiedingen van Nederland!

0

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een boxspring aan te schaffen. Maar het liefst doe je dat natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Daarom kun je de beste boxspring aanbiedingen van Nederland raadplegen. Misschien ga je voor het eerst uit huis en wil je een boxspring. Of je gaat juist samenwonen en wil samen een mooie boxspring uitkiezen. Wellicht is je oude bed of boxspring gewoon toe aan vervanging. Of mag je van je ouders een boxspring voor in je slaapkamer thuis uitkiezen. Er zijn hoe dan ook talloze redenen voor een nieuw bed. 

Waarom een boxspring?

Je kunt natuurlijk ook een bed met lattenbodem en matras kiezen. Maar veel mensen hebben toch de voorkeur voor een boxspring. Allereerst is een boxspring vaak warmer qua uitstraling en is het gehele bed van hetzelfde, vaak stoffen materiaal. En daar heb je ook nog eens talloze keuzeopties in. Je bepaalt dus geheel zelf de uitstraling van je boxspring in plaats van enkel te kunnen kiezen uit twee houtkleuren. En je hoeft niet nog los een matras en lattenbodem of zelfs lattenbodems te kopen. Een boxspring is direct het totale bed. Daarom kies je voor een boxspring.

Formaten

Evengoed als andere bedden kun je een boxspring in verschillende formaten kopen. Van standaard eenpersoons tot zo groot mogelijk tweepersoons. Er zijn zelfs boxsprings met een lengte van 210 of 220 centimeter. Als je aan de lange kant bent, is dit ideaal. Dan ben je vast ook bekend met voeten die over de rand heen hangen bij een standaard formaat bed. Deze lengtes zijn er voor tweepersoons boxsprings, maar ook voor twijfelaars en eenpersoons formaten. Laat je dus niet tegenhouden om een boxspring te kiezen.

3 soorten bedden en de voor- en nadelen ervan

0

Bedden worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in formaat tussen een 1- en 2-persoonsbed. In dit artikel zetten we drie verschillende soorten bedden op een rijtje, in combinatie met hun voor- en nadelen. Voor welk van deze bedden kies jij, om te genieten van je welverdiende nachtrust?

#1: een hoogslaper om ruimte te besparen

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een hoogslaper. Het voordeel van een hoogslaper is de ruimte, die onder het bed vrij blijft. Deze ruimte kun je gebruiken voor een bureau, een bank, enzovoorts. Zowel in een kinderkamer, als bijvoorbeeld in een studentenkamer wordt een hoogslaper zeer geregeld gebruikt om ruimte te besparen.

#2: kies voor een standaardmodel 2-persoonsbed

Om iedere nacht te kunnen genieten van voldoende ruimte, kan een standaardmodel 2-persoonsbed interessant zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Auping Auronde! Dit bed biedt je een grote mate van comfort en is daarbij van een bijzonder hoge kwaliteit. In het bijzonder wanneer je het bed combineert met een matras van Auping. Een goed bed is immers niets zonder een goed matras! Laat je vooraf informeren over de verschillende soorten matrassen die worden aangeboden.

#3: meer comfort met een boxspring in huis

Een derde mogelijkheid die je hebt, is het gebruik van een boxspring in de slaapkamer van je woning. Met een boxspring lig je vaak hoger dan bij een standaardmodel 2-persoonsbed. Dit maakt het met name voor ouderen makkelijker om in en uit hun bed te komen. Daarbij worden deze modellen vaak aangeboden met de mogelijkheid, om de rugsteun omhoog te laten komen. Zo kun je ook vanuit bed naar je favoriete televisieprogramma’s kijken!

Het bestellen van een bed doe je tegenwoordig heel eenvoudig online! Hier is het aanbod doorgaans groter dan in een fysieke beddenwinkel.

Meubels verhuizen in een drukke stad; hoe gaat dat in zijn werk?

0

Meubels verhuizen naar een drukke stad kan erg frustrerend zijn. Grote meubels zoals banken, tafels en bedden zijn amper door de smalle gangen en portieken te krijgen, gelukkig zijn er voor deze frustraties een aantal oplossingen. Door alles goed te plannen en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan sta je zo minmogelijk mensen in de weg. Met deze tips kun je efficiënt verhuizen naar de drukke stad.

Verhuizen begint bij plannen

Zoals veel dingen begint ook verhuizen met plannen. Het is erg belangrijk om mensen te regelen voor de verhuizing, zo kun je ervoor kiezen om vrienden en familie te vragen of een verhuisbedrijf te regelen. Alleen verhuizen is zowat nooit een optie, veel meubels zij zwaar en daardoor moeilijk te verhuizen. Ook is efficiënt verhuizen in een drukke stad belangrijk zodat je niet al te veel mensen ophoudt.

Markeer de meubels

Het markeren van de meubels helpt om efficiënt te verhuizen. Omdat je niet kunt zien wat er in een doos zit is het handig om dozen te markeren. Zo weet je welke doos waarheen moet, door deze maatregel komt het huis niet vol te staan en dus blijven de gangen vrij voor de meubels. Wanneer je verhuizers inhuurt valt het al helemaal aan te raden om meubels en dozen te markeren, jij weet natuurlijk wel waar de meubels moeten, maar verhuizers niet.

Regel bij moeilijk begaanbare huizen een verhuislift

In drukke steden zijn er veel moeilijk begaanbare huizen. Hierdoor is het lastig om grote, zware meubels te verhuizen. Gelukkig is hier een makkelijke oplossing voor. Je kunt er namelijk voor kiezen om een verhuislift te huren. Met behulp van deze lift kunnen zware meubels makkelijk door een raam worden getild. Hierdoor hoef je niet onnodig zware meubels te tillen, ook is dit een zeer efficiënte manier van verhuizen in een drukke stad.