Home Blog

3 soorten bedden en de voor- en nadelen ervan

0

Bedden worden in tal van verschillende soorten en maten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in formaat tussen een 1- en 2-persoonsbed. In dit artikel zetten we drie verschillende soorten bedden op een rijtje, in combinatie met hun voor- en nadelen. Voor welk van deze bedden kies jij, om te genieten van je welverdiende nachtrust?

#1: een hoogslaper om ruimte te besparen

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een hoogslaper. Het voordeel van een hoogslaper is de ruimte, die onder het bed vrij blijft. Deze ruimte kun je gebruiken voor een bureau, een bank, enzovoorts. Zowel in een kinderkamer, als bijvoorbeeld in een studentenkamer wordt een hoogslaper zeer geregeld gebruikt om ruimte te besparen.

#2: kies voor een standaardmodel 2-persoonsbed

Om iedere nacht te kunnen genieten van voldoende ruimte, kan een standaardmodel 2-persoonsbed interessant zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Auping Auronde! Dit bed biedt je een grote mate van comfort en is daarbij van een bijzonder hoge kwaliteit. In het bijzonder wanneer je het bed combineert met een matras van Auping. Een goed bed is immers niets zonder een goed matras! Laat je vooraf informeren over de verschillende soorten matrassen die worden aangeboden.

#3: meer comfort met een boxspring in huis

Een derde mogelijkheid die je hebt, is het gebruik van een boxspring in de slaapkamer van je woning. Met een boxspring lig je vaak hoger dan bij een standaardmodel 2-persoonsbed. Dit maakt het met name voor ouderen makkelijker om in en uit hun bed te komen. Daarbij worden deze modellen vaak aangeboden met de mogelijkheid, om de rugsteun omhoog te laten komen. Zo kun je ook vanuit bed naar je favoriete televisieprogramma’s kijken!

Het bestellen van een bed doe je tegenwoordig heel eenvoudig online! Hier is het aanbod doorgaans groter dan in een fysieke beddenwinkel.

Meubels verhuizen in een drukke stad; hoe gaat dat in zijn werk?

0

Meubels verhuizen naar een drukke stad kan erg frustrerend zijn. Grote meubels zoals banken, tafels en bedden zijn amper door de smalle gangen en portieken te krijgen, gelukkig zijn er voor deze frustraties een aantal oplossingen. Door alles goed te plannen en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan sta je zo minmogelijk mensen in de weg. Met deze tips kun je efficiënt verhuizen naar de drukke stad.

Verhuizen begint bij plannen

Zoals veel dingen begint ook verhuizen met plannen. Het is erg belangrijk om mensen te regelen voor de verhuizing, zo kun je ervoor kiezen om vrienden en familie te vragen of een verhuisbedrijf te regelen. Alleen verhuizen is zowat nooit een optie, veel meubels zij zwaar en daardoor moeilijk te verhuizen. Ook is efficiënt verhuizen in een drukke stad belangrijk zodat je niet al te veel mensen ophoudt.

Markeer de meubels

Het markeren van de meubels helpt om efficiënt te verhuizen. Omdat je niet kunt zien wat er in een doos zit is het handig om dozen te markeren. Zo weet je welke doos waarheen moet, door deze maatregel komt het huis niet vol te staan en dus blijven de gangen vrij voor de meubels. Wanneer je verhuizers inhuurt valt het al helemaal aan te raden om meubels en dozen te markeren, jij weet natuurlijk wel waar de meubels moeten, maar verhuizers niet.

Regel bij moeilijk begaanbare huizen een verhuislift

In drukke steden zijn er veel moeilijk begaanbare huizen. Hierdoor is het lastig om grote, zware meubels te verhuizen. Gelukkig is hier een makkelijke oplossing voor. Je kunt er namelijk voor kiezen om een verhuislift te huren. Met behulp van deze lift kunnen zware meubels makkelijk door een raam worden getild. Hierdoor hoef je niet onnodig zware meubels te tillen, ook is dit een zeer efficiënte manier van verhuizen in een drukke stad.